Salát s tuňákem a mangem
SUROVINY:
2 konzervy tuňáka v oleji
3/4 ledového salátu
červená a žlutá paprika
1 mango
Šťáva z ½ citronu
trošku olivového oleje
sůl a pepř dle chuti
POSTUP:
1. Tuňáka necháme okapat, salát omyjeme a nakrájíme na malé kousky.
2. Papriky a mango omyjeme a nakrájíme na malé kousky.
3. Nasekaný salát promícháme s tuňákem, paprikami a mangem. Vše zakápneme citronovou šťávou, olivovým olejem a podle chuti osolíme a opepříme.
Doba přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 90 Kč
2 konzervy tuňáka v oleji
3/4 ledového salátu
červená a žlutá paprika
1 mango
Šťáva z ½ citronu
trošku olivového oleje
sůl a pepř dle chuti
POSTUP:
1. Tuňáka necháme okapat, salát omyjeme a nakrájíme na malé kousky.
2. Papriky a mango omyjeme a nakrájíme na malé kousky.
3. Nasekaný salát promícháme s tuňákem, paprikami a mangem. Vše zakápneme citronovou šťávou, olivovým olejem a podle chuti osolíme a opepříme.
Doba přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 90 Kč
Komentáře
Okomentovat