Ředkvičková s vajíčkem
SUROVINY:
5 uvařených vajec
300 g ředkviček
pažitka
120 g lučiny
100 g čerstvého přírodního sýra
sůl a pepř
POSTUP:
Do misky dáme lučinu, přírodní sýr a řádně promícháme. Vajíčka i ředkvičky nastrouháme na jemném struhadle a přidáme do misky. Do směsi přidáme nasekanou pažitku, osolíme, opepříme a vymícháme do jemné pomazánky. Pomazánku mažeme na celozrnné pečivo nebo dietní suchary.
Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 6
Orientační cena: 60 Kč
5 uvařených vajec
300 g ředkviček
pažitka
120 g lučiny
100 g čerstvého přírodního sýra
sůl a pepř
POSTUP:
Do misky dáme lučinu, přírodní sýr a řádně promícháme. Vajíčka i ředkvičky nastrouháme na jemném struhadle a přidáme do misky. Do směsi přidáme nasekanou pažitku, osolíme, opepříme a vymícháme do jemné pomazánky. Pomazánku mažeme na celozrnné pečivo nebo dietní suchary.
Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 6
Orientační cena: 60 Kč
Komentáře
Okomentovat