Carpaccio z lososa se svěžím salátem

SUROVINY:
100 g uzeného lososa
sýr grana padano
pepř
Na salát:
50 g listového salátu
4 cherry rajčátka
balsamico a olivový olej
30 g grana padano
sůl a pepř

POSTUP:
1. Plátky uzeného lososa vyklepeme přes potravinářskou fólii na tenoučké plátky. Plátky skládáme na talíř, opepříme a posypeme na hrubo nastrouhaným sýrem. Solit není potřeba, losos je dost slaný. Výborného uzeného lososa koupíte v Tescu. Takto připraveného lososa uložíme do lednice.
2. Listový salát opláchneme, necháme okapat a dáme do mísy. Rajčátka pokrájíme na čtvrtky, sýr nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme k salátu. Do salátu také přilijeme balsamico, olivový olej, okořeníme solí, pepřem a řádně promícháme. Salát podáváme společně s vychlazeným lososem.

Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 140 Kč


http://afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=40

Komentáře

Oblíbené příspěvky