Bagetka plněná bavorskou klobásou

SUROVINY:
6 celozrnných bagetek
6 bavorských klobásek
3 lžíce bílého jogurtu
2 lžičky dijonské hořčice
1 jarní cibulka
sůl a pepř
1 rajče
hrst polníčku nebo rukoly
40 g čedaru

POSTUP:
Bagetky podélně nakrojíme v půli tak, aby nám bagetky držely u sebe. Můžeme také použít bagety na rozpečení. Budou tak více křupavé. Klobásky ogrilujeme na domácím grilu nebo v troubě do zlatava. Bílý jogurt smícháme s hořčicí, přidáme nasekanou cibulku, sůl, pepř a dip řádně promícháme. Střed bagetky potřeme dipem, přidáme polníček, plátky rajčat a klobásku. Na závěr posypeme nastrouhaným čedarem.

Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 3
Orientační cena: 80 Kč

držely u sebe. Můžeme také použít

Na výběru Bavorských klobásek si dejte záležet. Já je zakoupila v Tescu s podílem vepřového masa 95%. Což je výborné :)


http://afashion.cz/index.php?route=common/home

Komentáře

Oblíbené příspěvky