Tortilly plněné zeleninou

SUROVINY:
2 tortillové placky

lžíce másla
1 červená cibule
1 malá cuketa
4 žampiony
1 kedlubna
sůl a pepř
lžička sušeného rozmarýnu
půl hermelínu

POSTUP:
1.
Cibuli a kedlubnu zbavíme slupky a pokrájíme jej na nudličky. Žampiony a cuketu pokrájíme na tenké plátky. V hrnci rozehřejeme máslo a veškerou zeleninu na něm orestujeme. Zelenina pustí šťávu a my ji asi 8 minut dusíme do změknutí. Zeleninovou směs okořeníme rozmarýnem, solí a pepřem.
2. Tortillové placky dáme na suchou, rozehřátou pánev, do středu navrstvíme zeleninovou směs, tenké plátky hermelínu a obě strany přehneme. Tortillu otočíme a opečeme i z druhé strany.

Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 2
Orientační cena: 55 Kč


 
http://afashion.cz/index.php?route=common/home

Komentáře

Oblíbené příspěvky