Pomazánka z restované mrkve
SUROVINY:
3 mrkve
1 kořenová petržel
1 gervais
2 stroužky česneku
sůl a pepř
pár kapek citronové šťávy
lžíce másla
POSTUP:
Mrkev i petržel zbavíme slupky a nastrouháme na hrubém struhadle. V pánvi rozpustíme máslo a dáme na něj restovat zeleninku. Po chvilce přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř a za občasného míchání restujeme asi 8 minut. Restovanou zeleninu přesypeme do misky a necháme 10 minut odpočinout. Poté zakápneme citronovou šťávou, přidáme přírodní gervais a důkladně promícháme. Mažeme na celozrnné pečivo.
Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 35 Kč
3 mrkve
1 kořenová petržel
1 gervais
2 stroužky česneku
sůl a pepř
pár kapek citronové šťávy
lžíce másla
POSTUP:
Mrkev i petržel zbavíme slupky a nastrouháme na hrubém struhadle. V pánvi rozpustíme máslo a dáme na něj restovat zeleninku. Po chvilce přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř a za občasného míchání restujeme asi 8 minut. Restovanou zeleninu přesypeme do misky a necháme 10 minut odpočinout. Poté zakápneme citronovou šťávou, přidáme přírodní gervais a důkladně promícháme. Mažeme na celozrnné pečivo.
Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 35 Kč
Komentáře
Okomentovat