Vrstvený předkrm z tuňáka

SUROVINY:
2 rajčata
1 mozzarella
hrst bazalky
160 g tuňáka ve vlastní šťávě
1 avokádo
1 malý stroužek česneku
citronová šťáva
sůl a pepř
olivový olej

POSTUP:
Rajčata i mozzarellu pokrájíme na malé kostičky a zbavíme přebytku vody. Rajčata, mozzarellu i nasekanou bazalku dáme do jedné misky a promícháme. Tuňáka vsypeme do cedníku a necháme okapat. Zralé avokádo zbavíme slupky, pecky a dáme do misky. K avokádu přidáme citronovou šťávu, stroužek česneku, sůl, pepř a tyčovým mixerem rozmixujeme dohladka. Pomocí formičky začneme vrstvit předkrm. Nejprve dáme vrstvu rajčat, mozzarelly a bazalky. Následuje vrstva tuňáka a naposledy vrstva avokáda. Celý předkrm zakápneme olivovým olejem. Podáváme s pečivem.

Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 100 Kč


http://afashion.cz/index.php?route=product/category&path=61

Komentáře

Oblíbené příspěvky