Tempeh na špenátovém lůžku

SUROVINY:
3 žampiony
1 červená cibule
100 g čerstvého špenátu
1 stroužek česneku
lžíce rýžového oleje
sůl a pepř
hrst vlašských ořechů
190 g tempehu


POSTUP:
Tempeh dáme péct do vyhřáté trouby při 180°C na 15 minut. Mezitím si připravíme špenátovou peřinku. V pánvi na troše oleje orestujeme nadrobno pokrájenou cibulku společně s tenkými plátky žampionů. Když je cibulka zlatavá, tak přidáme opláchnutý špenát, společně s prolisovaným česnekem. Směs podusíme asi 5 minut a podávala jsem ji se špaldovými nočky, pokrájeným tempehem, zastřeným vajíčkem a vše posypala oříšky.

Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 70 Kč


http://afashion.cz/index.php?route=common/home

Komentáře

Oblíbené příspěvky