Zeleninový nákyp s kuřecím masem


SUROVINY:
olivový olej
1 malá cibule
1 kuřecí prso
1 uvařený malý květák
2 uvařené mrkve
1 uvařený brambor
petrželka
sůl a pepř
kari koření
muškátový oříšek
160 g žervé
100 g eidamu

POSTUP:
Na troše oleje orestujeme nadrobno pokrájenou cibulku. Po chvilce přidáme kostičky kuřecího masa. Směs okořeníme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Když máme maso hotové, tak do směsi vmícháme žervé a ještě chvilku prohřejeme. Květák, mrkev a brambor nakrájíme na malé kostičky a společně s petrželkou, řádně se směsí promícháme. Zeleninovou směsí plníme zapékací mističky, posypeme nastrouhaným eidamem a dáme péct do vyhřáté trouby při 200°C na asi 10 minut.

Doba přípravy: 1,5 hodiny
Počet porcí: 3
Orientační cena: 70 Kč

https://www.facebook.com/afashion.cz

Komentáře

Oblíbené příspěvky