Jmenuji se Andrea a jsem blázen do vaření a tvoření netradičních receptů. Stereotyp v kuchyni vyloženě nesnáším! Užila jsem si ho dost v dětství. Každou neděli byl králík a v pondělí se dojídal. Proto na blogu MAKE-FOOD králíka nenajdete! Ráda objevuji nové chutě a proto jsem si oblíbila nakupování pro mě neznámé a nevyzkoušené suroviny.
Nerada o vaření žvaním a proto tento blog obsahuje čistě jenom recepty. Pojďme tedy na to!
SUROVINY: 1 velký batát 2 brambory bramborová kaše z 5 brambor 125 g čerstvého špenátu 400 g rybího filé sůl a pepř olivový olej 150 g cherry rajčátek lžička másla SUROVINY: Batát a brambory uvaříme ve slupce do měkka. Uvařený a vychladlý batát zbavíme slupky a pokrájíme na plátky. Zapékací mísu vymažeme máslem a začneme vrstvit surovinami. Na dno mísy dáme plátky batátů, následuje rybí filé, které okořeníme solí a pepřem. Na filé dáme čerstvý baby špenát, vyskládáme plátky rajčat, následuje vrstva bramborové kaše a na závěr vše zasypeme nahrubo nastrouhanými brambory. Dáme péct do trouby při 200°C na asi 45 minut. Doba přípravy: 1,5 hodiny Počet porcí: 6 Orientační cena: 120 Kč
Komentáře
Okomentovat