Zapečené rybí filé se zeleninou


SUROVINY:
1 velký batát
2 brambory
bramborová kaše z 5 brambor
125 g čerstvého špenátu
400 g rybího filé
sůl a pepř
olivový olej
150 g cherry rajčátek
lžička másla

SUROVINY:
Batát a brambory uvaříme ve slupce do měkka.
Uvařený a vychladlý batát zbavíme slupky a pokrájíme na plátky. Zapékací mísu vymažeme máslem a začneme vrstvit surovinami. Na dno mísy dáme plátky batátů, následuje rybí filé, které okořeníme solí a pepřem. Na filé dáme čerstvý baby špenát, vyskládáme plátky rajčat, následuje vrstva bramborové kaše a na závěr vše zasypeme nahrubo nastrouhanými brambory. Dáme péct do trouby při 200°C na asi 45 minut.

Doba přípravy: 1,5 hodiny
Počet porcí: 6
Orientační cena: 120 Kč

http://afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=34

Komentáře

Oblíbené příspěvky