Bulgur s ricottou a špenátem

SUROVINY:
320 g bulguru
2 šalotky
1 lžíce rýžového oleje
2 stroužky česneku
3 plátky sušené šunky
120 g čerstvého baby špenátu
100 g ricotty
100 g bílého jogurtu
sůl a pepř
parmezán na posypání

POSTUP:
Bulgur uvaříme podle návodu. Do pánve nalijeme olej a zpěníme na něm na jemno pokrájené šalotky. Česnek pokrájíme na tenoučké plátky, šunku na kostičky a přidáme k šalotce. Když nám česnek zavoní, tak přidáme špenát. Za občasného míchání restujeme asi 5 minut. Ke špenátu přidáme ricottu, bílý jogurt a prohřejeme. Okořeníme solí a pepřem. Směs pečlivě smícháme s bulgurem. Servírujeme posypané parmezánem.

Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 100 Kč

www.afashion.cz

Komentáře

Oblíbené příspěvky