Restovaná hlíva
SUROVINY:
400 g hlívy ústřičné
lžíce oleje
sůl a pepř
lžička kmínu
POSTUP:
Hlívu očistíme a po štráfkách natrháme na tenké nudličky. V pánvi rozehřejeme olej a hlívu na něm restujeme. Přidáme kmín, sůl a pepř. Hlíva nám pustí šťávu a my ji pozvolna restujeme asi 20 minut. Podle potřeby podléváme vodou. Podáváme s bramborovou kaší.
Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 3
Orientační cena: 40 Kč
400 g hlívy ústřičné
lžíce oleje
sůl a pepř
lžička kmínu
POSTUP:
Hlívu očistíme a po štráfkách natrháme na tenké nudličky. V pánvi rozehřejeme olej a hlívu na něm restujeme. Přidáme kmín, sůl a pepř. Hlíva nám pustí šťávu a my ji pozvolna restujeme asi 20 minut. Podle potřeby podléváme vodou. Podáváme s bramborovou kaší.
Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 3
Orientační cena: 40 Kč
Komentáře
Okomentovat