Bramborovo-houbový krém s křepelčím vajíčkem

SUROVINY:
hrnek sušených hub
1 malá cibule
lžíce rýžového oleje
4 středně velké brambory
3 stroužky česneku
hrnek zeleninového vývaru
sůl a pepř
4 křepelčí vajíčka

POSTUP:
Houby zalijeme horkou vodou a necháme 20 minut odstát. V hrnci rozehřejeme olej a dáme na něj restovat jemně pokrájenou cibulku. Po chvilce přidáme nasekaný česnek a brambory pokrájené na malé kostičky. Minutu zprudka restujeme a poté zalijeme houbovou směsí. Přilijeme vývar a vaříme dokud brambory a houby nejsou měkké. Podle chuti okořeníme solí a pepřem. Rozmixujeme na hladký krém. Vajíčka osmažíme na troše oleje jako volská oka, která okořeníme solí a pepřem. Hustý krém podáváme s volskými oky.

Doba přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 30 Kč

http://www.afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=39


Komentáře

Oblíbené příspěvky