Hřiby v trojobalu se salátem
SUROVINY:
3 hřiby
hladká mouka
vejce
celozrnná strouhanka
rýžový olej
sůl
Na salát:
půl ledového salátu
200 g cherry rajčátek
1 cottage
sůl a pepř
lžíce olivového oleje
POSTUP:
1. Hřiby očistíme, pokrájíme na plátky a obalíme v trojobalu. Houby osmažíme do zezlátnutí na troše oleje a poté necháme okapat na ubrousku.
2. Ledový salát natrháme a vložíme do mísy. Přidáme přepůlená rajčata, cottage, sůl a pepř. Přidáme olivový olej a opatrně promícháme. Salát podáváme s osolenými houbami.
Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 2
Orientační cena: 50 Kč
3 hřiby
hladká mouka
vejce
celozrnná strouhanka
rýžový olej
sůl
Na salát:
půl ledového salátu
200 g cherry rajčátek
1 cottage
sůl a pepř
lžíce olivového oleje
POSTUP:
1. Hřiby očistíme, pokrájíme na plátky a obalíme v trojobalu. Houby osmažíme do zezlátnutí na troše oleje a poté necháme okapat na ubrousku.
2. Ledový salát natrháme a vložíme do mísy. Přidáme přepůlená rajčata, cottage, sůl a pepř. Přidáme olivový olej a opatrně promícháme. Salát podáváme s osolenými houbami.
Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 2
Orientační cena: 50 Kč
Komentáře
Okomentovat