Okoun s hráškovým bramborem

SUROVINY:
1 malá cibule
2 žampiony
olivový olej
sůl a pepř
1 hrnek hrášku
2 uvařené brambory
Na okouna:
200 g okouna nilského
pár plátků sušené šunkypůl limetky
sůl a pepř

POSTUP:
1. Okouna očistíme, nakrájíme na širší hranolky a okořeníme solí a pepřem. Zakápneme limetkovou šťávou a obalíme do plátku šunky. Dáme do trouby péct při 170°C na asi 20 minut.
2. V pánvi rozehřejeme trochu oleje a dáme na něj restovat na jemno pokrájenou cibulku. Po chvilce přidáme plátky žampionů a hrášek. Restujeme asi 5 minut a poté přisypeme malé kostičky brambor. Okořeníme solí a pepřem a ještě chvilku prohříváme.

Doba přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 100 Kč


https://www.facebook.com/afashion.cz

Komentáře

Oblíbené příspěvky