Krůtí roláda plněná sýrem
SUROVINY:
500 g krůtího masa
3 vejce
sůl a pepř
1 lžíce sýru grana padana
60 g sýru Krolewski
hrst vlašských ořechů
5 plátků slaniny
POSTUP:
Krůtí maso rozklepeme na tenký plát. Okořeníme ho z obou stran solí a pepřem. V misce rozšleháme vajíčka, přidáme nastrouhané sýry, nasekané vlašské ořechy a pečlivě promícháme. Do půlky krůtího plátku dáme sýrovou směs, pevně zavineme a obalíme do slaniny. Dáme do zapékací mísy a pečeme při 200°C do zezlátnutí. Krůtí roládu jsem podávala se šťouchaným bramborem.
Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 4
Orientační cena: 100 Kč
500 g krůtího masa
3 vejce
sůl a pepř
1 lžíce sýru grana padana
60 g sýru Krolewski
hrst vlašských ořechů
5 plátků slaniny
POSTUP:
Krůtí maso rozklepeme na tenký plát. Okořeníme ho z obou stran solí a pepřem. V misce rozšleháme vajíčka, přidáme nastrouhané sýry, nasekané vlašské ořechy a pečlivě promícháme. Do půlky krůtího plátku dáme sýrovou směs, pevně zavineme a obalíme do slaniny. Dáme do zapékací mísy a pečeme při 200°C do zezlátnutí. Krůtí roládu jsem podávala se šťouchaným bramborem.
Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 4
Orientační cena: 100 Kč
Komentáře
Okomentovat