Pečený pstruh s rukolovým salátem

SUROVINY:
270 g filet z pstruha lososového
sůl a pepř
pár chilli vláken
olivový olej
šťáva z půlky citronu
Na salát:
100 g rukoly
200 g cherry rajčátek
1 mozzarella
1 avokádo
olivový olej
sůl a pepř
opražené piniové oříšky

POSTUP:
1.
Pstruha zbavíme šupin a řádně ho opláchneme a osušíme. Filet pokrájíme na více částí. Vložíme ho do zapékací misky, zakápneme olivovým olejem, citronovou šťávou, okořeníme solí, pepřem a chilli vlákny. Dáme na 15 minut do trouby vyhřátou na 190°C.
2. Do velké mísy dáme opláchnutou a okapanou rukolu. Přidáme na kostičky pokrájenou mozzarellu, avokádo a na kolečka pokrájená rajčátka. Salátek zakápneme olivovým olejem a podle chuti přidáme sůl a pepř. Salátek podáváme posypaný oříšky, společně s pečeným pstruhem.

Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 2
Orientační cena: 160 Kč


http://www.afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=22

Komentáře

Oblíbené příspěvky