Vepřová panenka se zeleninou

SUROVINY:
vepřová panenka
sůl a pepř
olivový olej
Na zeleninu:
olivový olej
1 jarní cibulka
1 stroužek česneku
8 malých žampionů
1 cuketa
130 g cherry rajčátek
sůl a pepř

POSTUP:
1.
Vepřovou panenku pomažeme olivovým olejem a okořeníme solí a pepřem. Na suché nepřilnavé pánvi ji zprudka orestujeme ze všech stran. Poté ji necháme 10 minut odpočinout a následně ji dáme na 12 minut do vyhřáté trouby při 200°C.
2. Na rozpálenou pánev nalijeme olivový olej a po chvilce na něj dáme restovat nasekanou jarní cibulku. Dále přidáme pokrájené žampiony. Asi po dvou minutách přisypeme na kostičky pokrájenou cuketu a na tenké plátky pokrájený česnek. Když nám zeleninka zlátne, tak přidáme přepůlená rajčátka, sůl a pepř. Rajčátka ještě prohřejeme a můžeme podávat s pokrájenou panenkou.

Doba přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 120 Kč


http://www.afashion.cz/index.php?route=common/home

Komentáře

Oblíbené příspěvky