Bruschetta s nivovou pěnou a medovým plátkem broskve

SUROVINY:
1 dlouhá bageta
110 g uzrálé nivy
80 g krémové lučiny
2 lžíce bílého jogurtu
pepř
2 broskve
med

POSTUP:
1.
Bagetu nakrájíme na plátky a dáme ji do trouby předehřáté na 180°C. Pečeme do zezlátnutí. Mezitím broskve pokrájíme na měsíčky a vyskládáme je na plech, který máme vystlaný pečícím papírem. Broskve zakápneme medem. Pokud máme med v tuhém stavu, tak ho rozehřejeme ve vodní lázni. Broskve pečeme při 180°C asi 25 minut.
2. Nivu nastrouháme najemno a vložíme ji do misky. K nivě přidáme lučinu a bílý jogurt. Tyčovým mixerem rozmixujeme na jemnou pěnu. Podle chuti přidáme pepř a řádně promícháme.
3. Vychladlé bagetky mažeme nivovou pěnou a zdobíme plátkem broskve.

Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 20 ks
Orientační cena: 75 Kč


http://www.afashion.cz/index.php?route=product/category&path=62

Komentáře

Oblíbené příspěvky