Losos na másle se špenátovým salátem
270 g lososa
sůl a pepř
2 lžíce másla
Na salát:
100 g špenátu
200 g cherry rajčátek
půl okurky
lžíce piniových oříšků
olivový olej
balzamicový ocet
sůl a pepř
POSTUP:
1. V pánvi rozehřejeme máslo. Lososa zbavíme šupin, řádně opláchneme a osušíme. Lososa osolíme, opepříme a dáme restovat lososa z obou stran.
2. Očištěný špenát vložíme do mísy, přidáme přepůlená cherry rajčátka, pokrájenou okurku a piniové oříšky. Salát zakápneme balzamikovým octem, olivovým olejem a podle chuti osolíme a opepříme. Řádně promícháme. Lososa podáváme se salátem.
Doba přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 190 Kč
Komentáře
Okomentovat