Pomazánka z uzené makrely
SUROVINY:
1 uzená makrela
1 jarní cibulka
1/4 kostky změklého másla
sůl a pepř
čerstvé pečivo
POSTUP:
Uzenou makrelu důkladně zbavíme kostí a maso z ní vložíme do misky. Do misky přidáme máslo pokojové teploty, jemně nasekanou cibulku a podle potřeby sůl a pepř. Vidličkou řádně promícháme a mažeme na čerstvé pečivo.
1 uzená makrela
1 jarní cibulka
1/4 kostky změklého másla
sůl a pepř
čerstvé pečivo
POSTUP:
Uzenou makrelu důkladně zbavíme kostí a maso z ní vložíme do misky. Do misky přidáme máslo pokojové teploty, jemně nasekanou cibulku a podle potřeby sůl a pepř. Vidličkou řádně promícháme a mažeme na čerstvé pečivo.
Komentáře
Okomentovat