Kuřecí roláda plněná bavorskou klobáskou

SUROVINY:
2 kuřecí prsa
balení bavorských klobásek
100 g čerstvého baby špenátu
sůl a pepř
Na dip:
3 lžíce bílého jogurtu
1 lžíce tatarské omáčky
1 malý stroužek česneku
sůl a pepř

POSTUP:
1.
Bavorské klobásky dáme na plech a pečeme při 190°C do zlatavé barvy. Kuřecí prsa očistíme a rozklepeme na tenké pláty. Osolíme a opepříme. Na kuřecí pláty poklademe očištěný špenát a bavorské klobásky. Zavineme a zpevníme provázkem, aby se roláda neotevřela. Pánev pokapeme olivovým olejem a zprudka roládu orestujeme ze všech stran. Dáme do pekáčku a ještě pečeme při 180°C asi 15 minut.
2.
V misce smícháme jogurt, tatarku, prolisovaný česnek a podle chuti sůl a pepř.  Roládu pokrájíme na plátky a podáváme s pečeným bramborem a jogurtovým dipem.



www.afashion.cz

Komentáře

Oblíbené příspěvky