Toustík s volským okem
SUROVINY:
1 bulka
2 vejce
olej
půl hermelínu
polníček
rajče
okurka
4 lžíce bílého jogurtu
1/4 stroužku česneku
sůl a pepř
POSTUP:
Bulku přepůlíme, položíme na plech a dáme zapéci při 180°C asi na 5 minut. V pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm dvě vajíčka. V misce smícháme bílý jogurt, prolisovaný česnek, sůl a pepř podle potřeby. Na talíře si dáme bulky, ty poklademe polníčkem, plátky okurky a rajčat. Následuje bílý jogurt a na závěr volské oko, které osolíme a opepříme.
1 bulka
2 vejce
olej
půl hermelínu
polníček
rajče
okurka
4 lžíce bílého jogurtu
1/4 stroužku česneku
sůl a pepř
POSTUP:
Bulku přepůlíme, položíme na plech a dáme zapéci při 180°C asi na 5 minut. V pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm dvě vajíčka. V misce smícháme bílý jogurt, prolisovaný česnek, sůl a pepř podle potřeby. Na talíře si dáme bulky, ty poklademe polníčkem, plátky okurky a rajčat. Následuje bílý jogurt a na závěr volské oko, které osolíme a opepříme.
Komentáře
Okomentovat