Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

SUROVINY:
2 kuřecí prsa
6 plátků světlého toastového chleba
1 lžíce nasekané petrželky
1 lžíce nasekané bazalky
1 lžíce mandlových lupínků
hladká mouka
2 vejce
řepkový olej na smažení
sůl a pepř

POSTUP:
1.
Toastový chléb pokrájíme na kostky, vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme 10 minut. Poté vložíme do mixéru a rozmixujeme na hrubou strouhanku. Tu smícháme s bylinkami a hoblinkami mandlí.

2. Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, naklepeme, osolíme a opepříme. Maso obalujeme v mouce, rozšlehaných vejcích a bylinkové strouhance. V pánvi rozehřejeme olej a řízečky na něm pozvolna smažíme. Podávala jsem s batátovými hranolky a česnekovým dipem.

www.afashion.cz

Komentáře

Oblíbené příspěvky