Tatarák z žampionů
SUROVINY:
300 g čerstvých žampionů
2 lžíce oleje
2 větší šalotky
2 stroužky česneku
lžíce rajského protlaku
lžíce kečupu
2 lžičky hořčice
lžička mleté papriky
lžička sójové omáčky
sůl
pepř
POSTUP:
Očištěné žampiony nasekáme na jemno. Já si pomohla ručním strunovým sekáčkem od Tescomy. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno. Na oleji necháme zpěnit 1 cibuli a česnek. Přidáme žampiony, sůl, pepř a protlak. Dusíme do odpaření tekutiny a necháme vychladnout. Po vychladnutí přidáme jemně pokrájenou cibuli, hořčici, sójovku, papriku a podle potřeby ještě dochutíme solí a pepřem. Podáváme s topinkami potřenými česnekem.
Komentáře
Okomentovat