Pomazánka z uzené makrely a másla
SUROVINY:
1 uzená makrela
70 g másla
1 jarní cibulka
sůl a pepř
POSTUP:
1. Makrelu pečlivě obereme od kostí, zbavíme kůže a vložíme do mísy. Přidáme máslo pokojové teploty, na malé kostičky nakrájenou cibulku a podle chuti sůl a pepř. Pomazánku řádně promícháme vidličkou.
2. Pomazánku podáváme s pečivem a oblíbenou zeleninou.
1 uzená makrela
70 g másla
1 jarní cibulka
sůl a pepř
POSTUP:
1. Makrelu pečlivě obereme od kostí, zbavíme kůže a vložíme do mísy. Přidáme máslo pokojové teploty, na malé kostičky nakrájenou cibulku a podle chuti sůl a pepř. Pomazánku řádně promícháme vidličkou.
2. Pomazánku podáváme s pečivem a oblíbenou zeleninou.
Komentáře
Okomentovat